Patiënten

Dit is de officiële Webpagina van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie (KBVR).
Dit deel van de KBVR site richt zich tot patiënten en wordt zo goed mogelijk wetenschappelijk samengesteld en gecontroleerd door Reuma professionals. In geen geval worden hier publiciteit of commerciële berichten gegeven. Het patiëntendeel van deze website wordt alleen door de KBVR opgericht en onderhouden, zonder enige andere geldelijke steun.

Naar aanleiding van deze dag richt de CIB-Liga een dag over sclerodermie in:
Plaats: CC Westrand, Kamerijjklaan 46, 1700 Dilbeek.
Datum: 28 juni 2014 van 10.30 tot 17 uur
Info over deze dag kan je vinden op de website van de CIB-Liga : cibliga.be of bij Walter Sonck, tel 02-306 03 70 email: vlaams-brabant [at] cibliga [dot] be

vanaf 11:00 uur, ‘Grand Large de Mons’, site van de “Sapinette” (Adeps)

“Hand in Hand, Samen tegen Reuma”: 21 t.e.m. 30 maart 2014

Het wordt stilaan een traditie, maar er is inmiddels een nieuwe editie van het boek "reuma en dan... genieten kan" met  andermaal leuke recepten voor heerlijke gerechten.

Het boek “Geschiedenis van de reumatologie in België/Histoire de la rhumatologie en Belgique”, geschreven door onze voormalige voorzitter Robert François is eind september verschenen.

Lijst van kinesitherapeuten welke bijkomende opleiding bij de KBVR volgden.

Patienten met RA hebben er dus alle belang bij te stoppen met roken.

België heeft het Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap getekend, waarvan het principe de integratie is van personen met een handicap in alle domeinen van het sociale leven, zei staatssecretaris voor personen met een handicap woensdag in een verklaring.